internet solutions

Web hosting

Za svaku izrađenu web stranicu INTERWEB nudi i uslugu hostinga (ukoliko ga već nemate) na vlastitim serverima bilo Unix ili Windows servera kao i kupnju domene za svaku određenu web stranicu.

Što je web hosting? Da bi Vaša web stranica bila vidljiva na internetu 24 sata dnevno potreban je server na kojem je ona smještena, koji će Vam osigurati INTERWEB po najpovoljnijim cijenama na tržištu, kao i registraciju domene.

Što je domena? Domena je web adresa koja izgleda npr. www.vasastranica.com. Znači izradu web stranice, domenu i hosting mi osiguravamo tako da prije odluke o Vašoj novoj web stranici ne morate brinuti kako ćete registrirati domenu i na kojem serveru će biti smještena, to je sve naš posao.

Na internetu ćete naći hrpu ponuda za web hosting i registraciju domena, jedan hosting će Vam se učiniti povoljan, na drugoj stranici ćete naći da je kupnja domene povoljnija nego na drugoj itd. Čemu na više strana kombinirati kako proći što povoljnije kad to sve u paketu najpovoljnije nudi INTERWEB.

Kontaktirajte nas i vidjet ćete da nitko nema bolju ponudu od nas.

Random portofolio
<b>ADRIA385 - 2007. g.</b>
ADRIA385 - 2007. g.
<b>Šare Tours Crikvenica - 2012. g.</b>
Šare Tours Crikvenica - 2012. g.